21.09.2009

Yettin Artık!!!

Eve geldiğimizde saat 21:00'dı.
Şimdi kaç?
Evet şimdi 23:00
Yani tam 2 saattir kucağımda laptop aptal aptal didiniyorum bloğa girmeye.Sinirden köpürmüş durumdayım.Sabır sabır bir yere kadar sabır.Gerçekten bu aptal problem canımı sıkmaya başladı artık.
Çünkü sabah da girmeye çalıştığımda başarılı olamamıştım,öğleden sonra saat 4'de de başarılı olamamıştım!Her kafadan bi ses çıkıyo.Oturup körolasıca DNS zıkkımını da dürteledim bi halt olduğu yok.Explorer gerizekalısı da chrome dingili de açmadı bloğumu.Tek açtıkları google.Sanki insanın işi sadece google'da olurmuş gibi.
Ben bloğuma giremeyeceksen ne işe yararsın sen!!! diye çemkirip durdum 2 saat boyunca,neye kızdığımı ben de bilemeden...En sonunda kalkıp pc.ye geçtim.Yine öyle bir çırpıda değil,uzun uğraşlardan sonra burdan girebildim.Hoş girdim de ne oldu,iki hoş beş bişeyler yazasım mı kaldı?
Söylene söylene girilen bloğa ne yazılabilir ki?Yine kime yada neye dediğini bilmeden ne halin varsa gör  denir çıkılır anca...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

iki saattir yorum penceresini açmaya çalışıyorum.. sinir oldum ya. en sonunda vtunnel'le girdim bloga.. bi çare bulunsun artık yaa. kç gündür ben de giremiyorum. biyerden sonra da bırakıyorum oturamam ki pc başında saatlerce.. bizimki bedava hizmet diye mi böyle oluyo acep?

Primarima dedi ki...

o VIDI VIDILARI KİM DİNLEDİ?
DİNLEDİKÇE KİMİN İÇİ ŞİŞDİ ACABAA?

DaiSy dedi ki...

Ben şahsen kendim google chrome un google dan farklı nasıl bir hizmet verdiğini anlayabilmiş değilim. Virüs yaydığını iddia edenler bile var..