29.09.2009

Kelek Bebek Elif



En son sefer ne zaman ııı ne kadar ııı saat kaçtaa ???

:))






Bugün 11:00 vapuruyla Eminönü'ne gidip 4 çeyrek vapuruyla geri dönmüş bulunuyoruz.Yorgun,uykusuz ve alınanlarla mutlu :)

 

Rimoşa bebek aldık.Eve gelince eski bebeği kelek Elif'i atması şartıyla yeni bebeğini kendisine verdik.
Ama o sol ayağı içeri göçmüş olan, kıymetlisi kelek Elif'i atmaya kıyamıyo :)
Hatta mc donalds bebeğinin hamburgerini Elif'e yadirip ayranını (kendisi kola içmediği için,içeceği ayranmış...) da Elif'e içiriyo.
Annesi için sinir bozucu bi durum tabi :))



9 yorum:

Syhn dedi ki...

ay canım bnm ya. nasıl bir sevgidir o fast foodunu bebeğiyle paylaşmak... hele onun için ayran almak:)) bnm öp yanacıklarından

Adsız dedi ki...

he he he asyanında bir kolu olmayan kel bir bebeği var :)ondan vazgeçemez bunlar bu yaşta eskilere bayılıyorlar ama ben görürüm onları genç kız olunca kelek ne varsa beğenmeyecekler etraflarında:P
bende ne kelek ne varsa yığacağım önüne:P

Robin Goodfellow dedi ki...

vefakar çocuk canım siz de yani yenisini almışsınız hıh!

Adsız dedi ki...

kelek melek bırakın atmasın.. kıyamıyo işte.. canım benim yaa. ne tatlı. Egemen de arabalarına kıyamıyo camı kırık, tekerleği patlak ta olsa kıymetlisini attırmıyo çöpe.. :)

Gidi Kuzgun Güdük Fare dedi ki...

Emektar oyuncakları seviyo bizimkiler :D

DaiSy dedi ki...

Süpermiş.. Şu an kişiliğinin temelleri atılıyor. Demekki gelecekte de çok vefakar birisi olacak..

Nihan dedi ki...

tatlımmm merhaba,
sana mail atmak istiyorum ama hahahah çok haklısın özürlüyüm mail adresini bulamıyorum desem inanır mısın?
hakkımda kısmına mail adresini yazıve gari :-)

Hayat Belki Bazen dedi ki...

Bu şirin durumu bozmak istemem ama çocuklarla ve bebeklerle ilgili davranışlarda çok tedirgin oluyorum ya. O kadar dikkatli olunmak zorunda ki. Evli ve çocuklu olsaydım kesin çocuk gelişimi uzmanına sorardım bu durumu:) Yani bir çocuğun bir oyuncakla ilişkisinin ne boyutta olması geektiğini.
Hatırlıyorum da çok eskiden babam yurt dışından ablama el çırptığın yöne havlayarak gelen kaniş cinsi oyuncak köpek, banada kablosuz uzaktan kumandalı kara şimşek araba getirdi.
Birgün sokakta oynarken ben iyi niyetimle köpeğin kirli olduğunu düşünerek arkadaşımla bilikte köpeği kaldırımın kenalarından akan yağmur sularında yıkadım!!!Ama kirliydi yaaaa. Tabi köpek bozuldu. Ablam da sağolsun benim kadar iyi niyetliymiş ki kızgınlığından arabamı kapının önüne bırakmış. Tabi araba da çalındı. Hatırlıyorum da bazı geceler arabanın kumandasına basardım. Arabam hareket ederek evimizin önüne gelir belki diye:)
"Çok sevdiğim bir bebeğim vardı teyzem onu bana attırdı" lı bir yeğen sahibi olmaman dileğiyle:)

Gidi Kuzgun Güdük Fare dedi ki...

Bugün bi torba oyuncak koyduk kapının önüne,tabiki Rima'dan gizli.Markete gitmek için kapıyı açınca torbaya daldı direk,bir bebek kapabildi sadece.Hoş onu da fırlattı attı bi kenara.Maksat daha çok oyuncak ve daha çok dağınıklık olsun galiba :))