8.09.2009

Amaan Bütün Bloglar Aynı




Şeytan diyoki bir delilik yapıp at bi kuyuya taş,40 akıllı çıkaramasın :)

Şimdi bi başliicam millet şöyle yapıyo, böyle yapıyo, mecburmuyuz biz bunları görmeye bıdı bıdı, vıdı vıdı,sanki kırk yılın bloggerı,sonra ayıkla pirincin taşını :))

Yahu dün blogger olayım,boş boş evde oturuyorum bari bişeyler karalayayım dedim,bugün iş görüşmesine çağırıldım.Tamam buda beklediğim bişeydi ama bu zamanı mı beklediler anlamıyorum ki.İşin ilginç yanı çağırma tarzları...Ay kız kapat yemeğinin altını gel otur da anlatayım :P
Yolda gidiyorum baktım tanımadığım bir cep telefonu arıyo,açtım, karşımda düzgün diksiyonlu bir kız:
"Ceyda hanımla mı görüşüyorum?"dedi. "Buyrun benim" dedim.Kız başladı konuşmaya,bir yandan dışarının gürültüsü,minibüslerin o olmazsa olmaz ve hiç bitmeyen korna sesleri bir yandan ısrarlı çaldırmaları yüzünden önemli birşey var havası yaratıp "ulan rasathanede tanıdığım var mıydı ki?Deprem olucak da onu mu haber veriyo birisi,yada kapıcıya emanet ettiğimiz balık mortu çekeli bi hafta oluyo,kapıcı yeni fark ettide beni mi arıyo acaba,yoksa bizimkilerden birine bişey mi oldu" şeklinde kafamda fırtınalar estiren hattaki ikinci kişinin uyarısı, kızın ne dediğini tam olarak anlamadım. [hattaki şahsa selamlar :)]
Duyabildiğim ilk şey beklediğim yerden aradıkları, ikincisi ise "Katılmak ister misiniz?" cümlesiydi.Sanki iş görüşmesine değil de turistik geziye yada doğum günü partisine davet ediyo.
Şimdi kıza kalkıp "ayy nolur kusura bakmayın ben sizi duyamadım zaten hatta biri var telefon uyarı verip duruyo,telefonuda uzun uğraşlardan sonra geçen hafta aldım hattakini nası reddedicem bilemiyorum" filan da denilmez ki.O an hızla düşündüm dedim heralde seminer gibi bişey veriyolar,ee ne yapayım katılayım bari...
Yer neresi acaba öğrenebilir miyim? diye soruyorum, kız ısrarla kozyatağı diyo.Sanki kozyatağı koca bir semt değil de bir mekan ismi.Neyse sonunda "ben şuan dışarıdayım katılmak isterim fakat adres not edebileceğim durumda değilim" dedim de kız bana bi numara verdi müsait olduğunuzda ararsınız diyip kapattı telefonu.
Eve geldim neyse aradım başkası çıktı görüştük.Adam ciddi ciddi iş görüşmesine çağırıyoruz dedi.

Şimdi ciddi ciddi düşünüyorum da "Katılmak istermisiniz?" şeklinde bir iş görüşmesi daveti mi olur ya???
Yok kardeşim mersii ben katılmayayım, zaten ben iş aramıyodum öylesine baş vurdum bakayım beni çağıracak mısınız diye.Aklıma Recep İvedik geliyo sinirim bozuluyo.

Yoooh argadaş,yooouuh ben bu işi yapamaaaam :))

10 yorum:

Belgin dedi ki...

Yaparsin yaparsin, katil sen önce bi, bak nasil yapiyosun:))

Adsız dedi ki...

:):)
çalış çalış iyidir:)
çalıştım çok yoruldum diyip dikersin havaya ayaklarını :):)
kız severim belki dedim ama sevdim seni espritüel hatun:):)

çalış bak gönderirim mıçeyi:):)rüyalarına:)

Gidi Kuzgun Güdük Fare dedi ki...

Asya selda yoruldum diyip ayak dikme fikrini tuttum.
Herkez senin kadar şanslı değil ki evlensin mıçeyle yaşasın hayatını :P
şaka maka iş görüşmesi yarın,sizleri abuk subuk yazılara boğmayayım diye işe girmem için dua edin yütfeeeen :))

allımorlu dedi ki...

prima'nın kardeşi de kendi gibi pozitif enerji dolu ne güzel:)iş görüşmesi için yakında şöyle süslü püslü davetiyelerde gönderilebilir demek:)katılmak ister misiniz:)ilginç...

Banu dedi ki...

Aramiza hosgeldin...
Is gorusmende basarilar ve sabirlar, umarim istedigin sekilde ayrilirsin oradan...Simdiden kolay gelsin, hoscakal...

Adsız dedi ki...

ne işiymiş bu merak ettim şimdi? hangi iş için katılmak ister misiniz diye sorulur ki? artık iş başvurularına geri dönme şekli de değişmiş demek.. yeni bişey daha öğrendim.. :) hadi bakalım sen bi katıl da bakalım neye katılıcakmışsın? gülmekten katılma da.. :) (ayy ne iğrenç bi espri yaptım eheh)

Adsız dedi ki...

Yaparsın yaparsın bence haberini bekleriz işe başlayıpta blogusilmekte yok yani :)

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

De hayde hayırlısı :)
Katılmak istermisiniz davetli bir görüşme nasıl olur bak ben onu merak ettim şimdi :))
Kozyatağı da yakınmış sen hele bi başla ortada kahve içmeye buluşuruz, aramız 2 durak :))

DaiSy dedi ki...

Merhaba Gidi Kuzgun Güdük Fare. Öncelikle blogun hayırlı olsun. Bende çok gürültülü bir mekanda olduğum için telefon görüşmesinde sadece Borusan ve Kerim Çelik isimlerini duyup Borusan Holding'e bağlı Kerim Çelik firmasına gitmem gerekirken Borusan Lojistik'e Kerim Çelik isminde birisi ile görüşmeye gitmiştim :)

Gidi Kuzgun Güdük Fare dedi ki...

Ay DaiSy çok komiksin Allah iyiliğini versin :))